Vi er eksperter i autopolstring

Trænger noget af din bil eller hele dens interiør til en udskiftning? Uanset hvilken grund du har, kan vi udskifte alt fra de mindre dele som ratbetræk, gearmanchet og dørpaneler til de større dele såsom sæder, ny himmel, kalecher og nyt gulv. Det giver dig alt sammen følelsen af ny bil.

Vi har lavet alt fra udskiftning af gulvtæppe til Alfa Romeo Spider fra 1991 til ompolstring af et instrumentbord til en JAGUAR og reparation af Porsche-sæder. Vi arbejder både med “almindelige” personbiler og luksusbiler.

Ompolstring, ombetrækning eller reparationer i din bil

Hos KA-Autosadelmager udfører vi alt slags arbejde inden for ompolstring, ombetrækning og reparationer i din bil. Læs med nedenfor om, hvilke opgaver vi kan hjælpe dig med.

LÆDERKABINE OG LÆDERSÆDER

Få udskiftet din bils indvendige interiør med læder og oplev følelsen af luksus. Læderkabine og lædersæder er lette at rengøre, samtidig med din bil får et eksklusivt look.
Læs meget mere om vores arbejde med læder her

SÆDEBETRÆK OG SÆDEOVERTRÆK

Er sæderne i din bil slidte og trænger til nye sædebetræk? Eller har du brug for at beskytte din bil og forlænge bilens værdi, for så er skræddersyede sædeovertræk løsningen.
Læs mere om forskellen på sædebetræk og sædeovertræk, og find ud af hvad du har behov for.

LÆDERRAT - RATOVERTRÆK / RATBETRÆK

KA-Autosadelmager sætter nyt læder på rat eller udskifter dit ratbetræk efter dine ønsker. Vi har fx ombetrukket rat til Audi og Toyota Supra i læder og alcantara. Du vælger selv hvilken farve syning, materiale, og farve, du ønsker på dit nye ratbetræk.

LOGO PÅ BETRÆK

Har du et logo, billede eller initialer, som du vil have på dine bilsæder, dørsider eller armlæn? Så er det os, du har brug for. Vi laver broderinger på læder, stof og alcantara. Vi kan fx lave læderkabine med brodering af logo, som på billedet med Honda-logo på lyst læder.

SÆDEVARME

Hvis din bil ikke har sædevarme i forvejen, så kan KA-Autosadelmager hjælpe dig. Vi laver sædevarme i mange slags biler, så du kan få varmen, når det er koldt udenfor.

KALECHER, VINYLTAGE OG NY HIMMEL / LOFT

Vi reparerer eller udskifter toppen af din bil, hvad enten det er kalechen, vinyltaget eller en ny himmel / loft i bilen. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

GULVMÅTTER, DØRSIDER OG INSTRUMENTERING

Ingen opgave er for lille til os. Vi udskifter og ompolstrer gulve og dørsider såvel som instrumentering og instrumentbord. Du kan eksempelvis få det ompolstret i lækkert læder. Ring og hør mere.

Vi gør dine ønsker til virkelighed

KA-Autosadelmager kan stolt frembringe en lang liste over opgaver, vi har løst gennem årene. Vi er en dygtig og billig autoplostrer, der kan hjælpe dig med at give din bil nyt liv. De skader, din bil har fået gennem årene, kan vi reparere, som du ønsker. Ingen opgave er for stor eller for lille – vi ordner det meste!

Udfyld formularen så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Eller ring til os med det samme på +45 4011 5707.

Læderbetræk til bil udført af KA-Autosadelmager
Ratbetræk i stof eller læder udført af KA-autosadelmager
Honda logo broderet på lædersæde i bil
Autopolstrer udskifter sædebetræk i din bil