Læderkabine giver din bil et touch af luksus

Vi er specialister i læderreparation. Vi kan give din bil ny læderkabine eller lækre lædersæder. Der er intet som den luksus og stil ved ægte læder, som omdanner hele dit interiør. Uanset årsagen til at du vælger læder, så kommer du til at ELSKE dit køretøj. En ny læderkabine vil give din bil et touch af luksus med sit flotte og eksklusive udseende. Desuden er en læderkabine nemmere at rengøre end sæder af almindeligt stof.

Skræddersyede lædersæder til biler

Hvis dine bilsæder har brug for ompolstring, reparerer og udskifter vi den gamle polstring samt betrækket. Du kan selv få lov at vælge, om dine nye bilsæder skal være i det samme materiale som originalstoffet, eller om du ønsker lædersæder. Hvad enten din bil er stor eller lille, brugt eller ny, så tager vi udgangspunkt i dine behov og ønsker. Vi skræddersyer dine sædebetræk, så de kommer til at passe helt perfekt til din bil.

Personliggør dine nye lædersæder i bilen endnu mere ved at få påsyet logo, billede eller tekst. Vi laver broderinger på både stof og læder.

Lædersæder med betræk i mange farver

Skulle du have lyst til at få nye bilsæder af kombineret stof og læder, så kan vi også dette. Prøv eksempelvis lædersæder kombineret med alcantara-stof. Det ser godt ud, samtidig med at sædebetrækket er lige behageligt i varme såvel som kulde.

Læder fås i mange farver. Alt fra lækre, lyse farver som beige læder til forskellige nuancer af brun eller helt sort. Hvis du oven i købet kombinerer læder med stof, så er det næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Erfaren autosadelmager med ekspertise i læderkabiner

KA-Autosadelmager har over 15 års erfaring med læderkabine, ombetrækning af lædersæder og læderreparation. Vores dygtige fagfolk kan forvandle det indvendige af din bil, så du vil genopleve følelsen af ny bil.

Vi er eksperter i at lave lædersæder til biler, men foruden godt håndværk sætter vi også en ære i god service og dialog i øjenhøjde. Det er vigtigt for os at gøre vores kunder glade ved at skabe smukke resultater. Hos os personliggør og skræddersyer vi hvert eneste sædebetræk, så de matcher dine ønsker.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud på telefonnummer +45 4011 5707. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål om læderkabine.

Læderkabine i mørkeblå kombineret med sort alcantara
Lædersæder til biler i høj kvalitet
Læderkabine med beige læder