Taxa sædeovertræk

Undgå slid i din nye taxa

Er din taxa ny, og vil du undgå, at sæderne bliver slidt op? De mange kunder, taxaen skal have igennem årene, vil slide dine ellers helt nye og lækre sæder op, så derfor har vi en løsning til dig. 

Vi hjælper dig med at holde værdien af din taxa på højt niveau ved at beskytte interiøret. Dine sæder er beskyttet tur efter tur. Sædeovertræk i din taxa forhøjer gensalgsværdien af bilen, fordi sæderne fremstår som nye under overtrækket.

Beskyttende sædeovertræk til din taxa

Vores specielle løsning er til dig, som er taxavognmand. Vi monterer et taxaovertræk på alle sæder, der er både beskyttende og lavet af kvalitetsmaterialer, således at de rent faktisk kan holde, uanset hvor mange kunder du får.

Taxaovertrækket vil ligne og føles som det originale sædebetræk, så dine kunder stadig kan føle sig godt tilpas under turen, samtidig med at taxaen ser pæn og nydelig ud. Det kan vi, grundet vores 15 års erfaring!

Vores taxa sædeovertræk vil være skræddersyet til din bil, uanset model og år. Vi sørger for et resultat af høj kvalitet, så du kan holde dit interiør beskyttet.

HØR, HVAD KA-AUTOSADELMAGER KAN GØRE FOR DIN TAXA

Klik her og udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.
Eller ring til os med det samme på +45 4011 5707